Viziunea rațelor și a gâștelor

Ce mănâncă gâștele? – Agroland

Dar totuși sunt doar rude apropiate, iar fiecare dintre păsări are propriile sale caracteristici.

electrician viziune

Gâscă - Bird, în calea vieții legate de păsările de apă. Are un cioc ciudat, înalt la bază și lung.

vedere asupra erudiției banale a tuturor

Locuiește viziunea rațelor și a gâștelor pajiștile, zonele umede, la marginea mărilor. Se hrănește în principal vegetație.

Retete Culinare Ce mănâncă gâștele? Gâștele reprezintă o rasă de păsări foarte bună pentru crescători. Sunt păsări ușor de întreținut, au o dezvoltare rapidă și sănătate robustă. În plus, se descurcă de minune la căutat și găsit diferite surse de hrană.

Lebedele sunt, de asemenea, apă cu apă. Femelele și bărbații acești reprezentanți ai penei nu au diferențele fermentate, care, totuși, se aplică gâscei. În ochii oamenilor, lebeda simbolizează harul, romantismul și nobilimea. Swans pentru conținut Cu comparație vizuală a două păsări, se poate observa că lebada arată mult maiestuoasă și elegantă. Toate contururile corpului său sunt mai curbate. O pasăre pe o suprafață a apei oglindă este deosebit de impresionantă.

Apoi, această creație mândră poate fi admirată de ceas. Diferența dintre gâsca lui Swan constă în lungimea gâtului. Gâsca este considerabil mai scurtă și, aparent, de aceea nu are un astfel de har. Toată aspectul acestei păsări este destul de stângace. Gâtul lebede este necesar nu numai pentru frumusețe. Se știe că este mult mai puternic decât gâscă, legat de apă, iar această parte a corpului îi ajută pe pasăre să extragă alimente cu o adâncime destul de mare.

Gâscă este inferioară lebedei nu numai în har, ci și în mărime. Și foarte semnificativ. În consecință, lebeda cântărește adesea mult mai mult.

Migrator, decontat sau nomad?

În plus, aripile sale frumoase au un domeniu imens. Nu poate merge gâscă. Între timp, gâsca este mai aproape de om. A fost de mult timp printre animalele potrivite pentru reproducere. Mai mult, pasărea nu merită - prinde-te și turnată dureros peste călcâi.

Swans, la rândul său, deși iau tratamente de la oameni de pe un rezervor, dar ca un întreg îi aparțin cu prudență. Acestea sunt favorabil-iubitoare și practic nu creaturi îmblânse.

Este posibil să observați ce diferența dintre gusii și lebedele poate, și să ascultați aceste păsări.

Achizitii! Gaste lesesti !

Sună fiecare dintre ele publică specială. Este important să rețineți că loialitatea lebedelor în perechi este izbitoare. Păsările sunt într-adevăr capabile pentru o lungă perioadă de timp Să fie inseparabilă.

Ce păsări nu se mănâncă?

Gus creează, de asemenea, o nouă familie din sezon. Geese sălbatice - Păsările sunt foarte atente, este dificil să le vânați suficient, dar este extrem de interesant. Dar trofeul este toate eforturile! Pe planeta istoric de caz în oftalmologie există 14 specii de gâște sălbatică. Gazele includ cazurile. Pe teritoriul Rusiei trăiesc sau zboară 8 dintre ei și 4 specii sunt considerate joc de vânătoare.

Dar trofeul costă toate eforturile! Pe teritoriul Rusiei trăiesc sau zboară 8 dintre ei și 3 specii sunt considerate vânătoare leshe. Zburați gâște Portretul generalizat al gâștelor sălbatice Gâștele sunt mari de păsări de păsări migratoare, care împreună cu rațe și lebede.

Creați clasa anatidae rață.

care are o vedere bună

În toți reprezentanții de rață, labele refigne, ajutând rapid înota și se scufundă adânc. În comparație cu lebedele Geus, mult mai puțin, au gâturi și picioare mai scurte, iar căpitanul - site-ul dintre cioc și capitolele sunt utilizate complet.

problemele de vedere se dublează

De la rațele de diferențe sunt, de asemenea, destul de vizibile - aceasta nu este doar dimensiunea corpului, dar ciocul este mai mare, mai comprimat din laturi, iar penienii la femele și bărbați sunt aceleași spre deosebire de pulverizare și clare. La fel ca rațele și lebedele, în gâște pe marginile ciocului cu partea internă există plăci speciale - crestături, care servesc la împingerea alimentelor din apă și din Yals. Un culor negru, alb, gri, maro, predomina în penajul gâștelor.

Deși gâștele se referă la apă, destul de ciudat, ei cel mai Viața petrec pe pământ, spre deosebire de aceleași rațe și lebede.

Se hrănesc în cea mai mare parte iarba terenului, practic nu prinde pește, deși se scufundă perfect. Toate geusurile care trăiesc în emisfera nordică - iarnă migratoare în tropice și subtropici. În zbor, ele pot fi distinse prin țipări, precum și sub forma unei turme.

Păsări migratoare de gâscă. Revizuirea speciilor și a habitatelor gâștelor sălbatice

Diferite rase zboară diferit - unele pene, schimbă în mod constant locuri, altele - Guskom: într-o singură linie. Maturitatea sexuală este atinsă în al doilea sau al treilea an și se unește în cupluri pentru viață. Deci, declarația despre loialitatea robană este aplicabilă gâștelor. Cuiburile construiesc pe Pământ, unele specii în iarbă pe o singură, altele - colonii mari pe țărmurile rezervoarelor la distanță de la distanță. Tipuri de gâște - descriere, cazare, obiceiuri În total, după cum am spus, există 14 specii de gâște sălbatică.

Cei mai trăiți în emisfera nordică, iar pentru iarna pe care o roagă în regiunile mai calde.

De ce visează gâștele? La ce visează Goose

Există mai multe specii care se găsesc numai în America de Sud: Magellanov, Ryzhogol și gâște sumogolic. Doar in America de Nord Orinoco gâscă. Există specii care vin exclusiv pe mare - gâscă de mare. În plus, în părți diferite Lumină Există, de asemenea, specii care merită menționate: Gus-Sukhonos, Gus de munte, Glaskaya Casher asiatic, gâscă de pui Australia, gâscă egipteană Africa Peganka.

Și, de exemplu, cazul hawaiian a fost aproape complet distrus de o persoană, dar de la copii, conservate în grădinile zoologice ultimele decenii Divorțate și restaurate la populații viabile cu drepturi depline.

Adventismul sabatarian

Vederi exotice ale gâștelor: 1 de sus în stânga. Cazul Hawaiian. Să trăim mai detaliat pe acele tipuri de gâște care trăiesc cu noi și reprezintă interesul de vânătoare. Capul alb, ciocul și picioarele - roz. Păsările tinere sunt mai întunecate. Aparține la est de Eurasia și în Western Alaska. Iarna petrece pe Insulele Aleutiene și în Kamchatka. Enumerate în Cartea roșie a Rusiei. La păsările tinere, picioarele sunt galbene, nu există șlefâmuri.

Dacă viziunea este de 120% și majoritatea trunchiului au o culoare gri-maro. Toate până la ,5 kg. Comunicat în toată emisfera nordică, migrează și iarnă în partea de sud a Insulelor Britanice, Franța, Italia, în Malaya Asia.

În est - în China, India și Japonia. Zboruri - turme uriașe până la de goluricel mai adesea pană, noaptea, pe mare înălțime. În toamnă muște în după-amiaza. Se hrănește pe iarbă, ajunge numai pe corpurile de apă. Este un tip de vânătoare în Rusia, Ucraina, Belarus, Kazahstan.

Se spune că aceste gâște au avertizat romanii despre abordarea galinelor în până la epoca noastră. Gâscă gri Anser anser Aceasta este o gâscă de o continent europeană, în America de Nord el nu a fost găsit. El este unul dintre cele mai mari și mai puternice gâște sălbatice.

Penajul este în mare parte gri, omogen și pe gât și pe cap.

Retete Culinare Creşterea raţelor de carne este activitate foarte profitabilă în condiţiile în care sunt îndeplinite cele mai importante caracteristici tehnologice privind dezinfectia, furajarea şi asigurarea condiţiilor de microclimat. Aşternutul: se pot folosi ca aşternut paie curate, fără mucegai sau talaj de lemn, care se aşează într-un strat de cm grosime. Periodic aşternutul se completează pentru a preveni formarea unor zone umede. În prima lună de viaţă bobocii sunt mai sensibili la temperaturi scăzute deoarece sistemul de termoreglare nu este încă bine dezvoltat, însă după ce se îmbracă în pene pot suporta temperaturi mai joase.

De la alte tipuri de gâște cu un stilou gri, se distinge prin cioc și picioare gri roz. Pe păsările îndepărtate, zborurile zboară numai pe pană și sunt în mod constant trumpute în timpul zborului.

About Cris

Greutate 2. Găzile gri în două curse sunt împărțite: Vest viu în vestul Europei - au ciocuri și viziunea rațelor și a gâștelor mai mult portocaliu, iar est-ul, reprezentanții care se găsesc în întreaga Rusia, în China și alte țări asiatice. Există, de asemenea, un formular intermediar comun în partea centrală a Europei și în Balcani.

Ei bine scufundă, viziunea rațelor și a gâștelor în timpul perioadei lungi nu pot zbura și nu se urcă în apă. Este alimentat de plante acvatice și distinse. În mod constant în timpul Zilei efectivelor zboară spre câmpurile de cereale - mai întâi mănâncă unelte și apoi se hrănesc cu cereale. În timpul hrănirii, gâștele de gardă este expusă. Vizualizarea de vânătoare este cel mai popular joc, cum ar fi Glukhari, Tewerieva, rațe, fazani. Gennik Anser Fabalis Aceasta este pasărea eurasiană, cuibăresc în întreaga continent.

Penajul este gri și diferă de gâsca gri numai cu o culoare galbenă de culoare și negru cu un ciocol de culoare galbenă. Bird este destul de mare - de la 3 la 5 kg.

teste de vedere acasă

Perfect rulează, iar la pericol va fugi mai întâi. Furaj de toamnă și de iarnă cu câmpurile selectate. Aceasta este o pasăre publică. Zboară cu efective până la 60 de goluri, în principal de un rang sau un unghi.

Există câteva specii de humeniști. În partea europeană a Rusiei există, de asemenea, o asistentă medicală de scurtă durată. Este mai mică decât dimensiunile, are un cap întunecat, ciocuri roz și picioare.

verset de viziune

Citițiși